MENU
W CENIE 295 PLN
Amuse-bouche
Krucha babeczka, trufla wołowa, żurawina
Krucha babeczka, trufla z ciecierzycy, żurawina (veg)
PRZYSTAWKA
Trio tatarów: wołowy z piklami, z pieczonego bakłażana, pomidor kiszony, szalotka, z tuńczyka
Trio tatarów: z pieczonego bakłażana, kolendra, kiszonych pomidorów, kimchi, humus z buraka (veg)
ZUPA
Krem z pieczonego topinamburu, oliwa lubczykowa, popcorn (veg)
DANIE GŁÓWNE
Pierś z kaczki marynowana w przyprawach korzennych, gratin grzybowy, sos truflowy, dynia
Dziki brokuł, boczniak, gratin grzybowy, sos truflowy, dynia (veg)
DESER / DESSERT
Pistacja, pieczona pomarańcza, ciastko waniliowe, krem pâtissière
Pistachio, roasted orange, vanilla biscuit, crème pâtissière
Kieliszek wina musującego.