PL
Napisz do nas
.
Oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o zasadach przetwarzania danych osobowych i o prawach i uprawnieniach wynikających z rozporządzenia o ochronie danych osobowych zawartych w polityce prywatności.
Dziękujemy za wiadomość
Wybierz język
Język:
Polski
English
Waluta:
PLN
Wybierz
Szukaj na stronie
Wpisz poniżej szukaną frazę
Wyszukaj
Filtry
Typ
Wybierz
Promocja
Nowość
Wyprzedaż
Szukane słowo
Cena
-
Resetuj
Filtruj
Rezerwacja
Rezerwacja stolika
Spotkanie biznesowe
Imię rezerwującego*:
Nazwisko rezerwującego*:
Data*:
Godzina*:
Liczba gości:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Telefon
E-mail*
Dodatkowe informacje (ilość osób, data,alergie etc):
Oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o zasadach przetwarzania danych osobowych i o prawach i uprawnieniach wynikających z rozporządzenia o ochronie danych osobowych zawartych w polityce prywatności.
Dziękujemy za wiadomość
O nas
Aktualności
Karta menu
Galeria
Kontakt
Restauracja Baster
Szeroka 9
31-053 Kraków
Kraków
biuro@restauracjabaster.pl
+48 668 660 220
Jak dojechać?
Przystawki
Zupy
Dania Główne
Desery
Dodatki
Tatar z pieczonego buraka, orzechy włoskie, ser szafir, oliwa pietruszkowa
21
Ser kozi w cieście filo, sałaty, sos wiśniowy
26
Śledź korzenny, marynowana dynia, cebula, pikle
32
Pasztet wieprzowo – wołowy z obwarzankiem krakowskim, żurawina
31
Sałatka z ozorem wołowym i marynowanymi warzywami korzennymi, sos musztardowy
36
Tatar wołowy, pikle, żółtko suszone, majonez z pieczonego czosnku
52
Przystawki DLA DWOJGA, sery i wędliny dojrzewające, oliwki, kapary, Konfitura z czerwonej cebuli, pasta warzywna, paluchy, podpłomyk
68
Pomidorowa na wędzonce z lanymi kluseczkami pietruszkowymi
16
Zupa ułańska ze szpeclami
24
Zupa kminkowa, maca
18
Cepeliny z wieprzowiną i skwarkami
35
Kopytka z sosem serowo szpinakowym
34
Rybka i frytka Baster – panierowana w cieście piwnym, pieczony ziemniak, sos tatarski
49
Golonka z boczkiem i ostrą papryką, puree chrzanowe, piwo Baster, warzywa pieczone
48
Udko kacze po krakowsku z kapustą czerwoną duszoną z cynamonem, kluski leniwe
68
Sztufada wołowa z wędzoną słoniną i sosem musztardowym, puree ziołowe, warzywa korzenne
78
Pierogi z gęsią i jabłkiem, sos śliwkowy
48
Kolorowe spaghetti z krewetkami, suszone pomidory, ostra papryka, sos holenderski
49
Oładki galicyjskie, konfitura a’la Baster
16
Strudel z jabłkami i kremem waniliowym
19
Knedle ze śliwkami, sos karmelowy z solą wielicką
26
Miks ziemniaków opiekanych z ziołami
10
Kluski leniwe
12
Miks sałat z ziołami i sosem vinaigrette
10
Coleslaw
9
Pils
J.Baster
Pils
J.Baster
Przeniczne
J.Baster
Lager
J.Baster
Pils
J.Baster
Pils
J.Baster
Pszeniczne
J.Baster
Lager
J.Baster