A delicious dinner for two by candlelight - this is our idea a a perfectly romantic Valentine's Day this year
Reservations: restaurantbaster@gmail.com
Menu composed by Chef Łukasz Cichy (regular and vegetarian menu available)
Valentine’s Day Menu
220zł / Person
Przystawka / Starter
Carpaccio z łososia marynowane w soku buraka, mandarynka, szalotka
Beetroot marinated salmon carpaccio, tangerines, shallot
Carpaccio z pieczonego buraka, orzech włoski, mandarynka, szalotka
Roasted beetroot carpaccio, walnut, tangerine, shallot VEG
Zupa / Soup
Krem z pieczonej dyni, mleko kokosowe, chorizo, ostra papryka
Cream of roasted pumpkin soup, coconut milk, chorizo, hot pepper
Krem z pieczonej dyni, mleko kokosowe, ostra papryka, chips z pasternaka
Cream of roasted pumpkin soup, coconut milk, hot pepper, parsnip chip VEG
Danie Główne / Main Course
Perliczka, kremowy ziemniak z oliwą truflową, marchew w pomarańczach z kardamonem, sos szałwiowy
Guinea fowl, creamy potato with truffle olive oil, carrots with oranges and cardamom, sage sauce
Wellington, grzyby shiitake czerwona papryka, kukurydza
Wellington, shiitake mushrooms, red pepper, corn (veg)
Deser / Dessert
Torcik czekoladowy z Tabasco, malina
Chocolate cake with Tabasco, raspberry